In 2019 helaas even geen voorstelling

Door omstandigheden kunnen we in 2019 helaas éénmalig geen voorstelling laten doorgaan. We blijven echter niet bij de pakken zitten en beginnen volgend jaar terug vol goesting aan een nieuwe voorstelling, zodat we er in 2020 weer helemaal staan voor jullie!

Voorstelling 2018: “Echtgenoot te huur”

Affiche Echtgenoot te huur

Misschien zag je onze affiche al hangen langs de weg, of kwam je één van onze flyers tegen: we hebben een “Echtgenoot te huur”! Kaartenverkoop voor deze komische voorstelling is gestart, en we hebben er zin in!

Wil je er ook graag bij zijn voor één van onze komende voorstellingen? De kaarten zijn verkrijgbaar bij onze leden of via contact.

>> Meer informatie over het stuk vind je hier.

Foto’s “Is er nog leven onder de toren?” (2017)

 

De foto’s van onze voorstelling 2017 – “Is er nog leven onder de toren?” – zijn nu beschikbaar! Je kan ze hier bezichtigen.

foto 'is er nog leven onder de toren'

Bedankt aan iedereen die erbij was dit jaar, hopelijk hebben jullie ervan genoten. Tot volgend jaar!

afscheid

Net voor de eerste voorstelling hebben een aantal van onze spelers helaas afscheid moeten nemen van hun moeder/schoonmoeder/oma, nl. Carmen Hovaere, Lorenzo Hovaere, Marijke Vancoillie en Branko Hovaere. We wensen hen veel sterkte met hun verlies en hebben het grootste respect en waardering voor het feit dat ze besloten hebben toch door te gaan met de voorstellingen.

Op naar de generale!

En we gaan verder in een rechte lijn naar de generale repetitie! Misschien vind je ons terug in de Krant van West-Vlaanderen deze week met bovenstaande foto? Voor wie het gemist heeft en toch wat extra informatie wil, of benieuwd is naar de spelers: hier vind je meer informatie.

De kaarten vliegen de deur uit, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar! Informeer gerust bij één van de spelers, of plaats je bestelling bij contact.

Mannen met baarden?

Mannen met baarden?

Hoe dichter bij de generale, hoe langer de baarden! Benieuwd wie zo loyaal aan de opvoering zijn baard gespaard heeft? En wat die mannen met baarden op het stuk gaan uitspoken? Kom dan zeker langs de eerste twee weekends van december!

Er zijn nog kaarten beschikbaar bij de leden of via contact.

>> Meer informatie over het stuk vind je hier.

Maak kennis met twee spelers van onder de toren!

Het is zover: de kaarten zijn vanaf nu beschikbaar via onze leden, en ze beginnen meteen vlot de deur uit te gaan! We maken graag van de gelegenheid gebruik om jullie kennis te laten maken met twee van de spelers. Wat hebben Jeroen en Daisy toch te zoeken onder die toren? Kom het ontdekken tijdens één van onze voorstellingen!

Tussen de repetities door maken onze spelers graag nog wat reclame. #isernoglevenonderdentoren

Opslået af Toneelkring Kunst en Broedermin på 26. oktober 2017

>> Wil je er ook bij zijn? Spreek dan gerust één van onze spelers aan of bestel de kaarten via contact.

>> Meer informatie over het stuk vind je hier.

Voorstelling 2017: “Is er nog leven onder de toren?”

Affiche 'Is er nog leven onder de toren?'

Velen onder jullie kwamen er al nieuwsgierig naar vragen, en we zijn dan ook blij jullie officieel ons nieuw stuk te kunnen voorstellen! Met “Is er nog leven onder de toren?” hopen we jullie begin december terug een avond te kunnen entertainen, en dit onder begeleiding van Paul Vansteeland.

>> Meer informatie over het stuk vind je hier.

Wil je er ook graag bij zijn voor één van onze komende voorstellingen? Het is nog even wachten voor de kaarten beschikbaar zijn via onze leden, maar je kan alvast je naam op de lijst laten zetten via contact.

Foto’s “Liefde op het derde gezicht” (2016)

De voorstellingen zitten erop, het was een fantastisch jaar! Bedankt voor het warme applaus en de vele complimenten.

Eindelijk zijn ook de langverwachte foto’s er! Wie nog eens terug wil genieten van de voorstelling, of eens toch eens wil meekijken als je er niet bij kon zijn, kan vanaf nu terecht op deze pagina.

Op naar de première vanavond!

Affiche 'Liefde op het derde gezicht '

Met een gezonde portie zenuwen, maar vooral met heel veel goesting om er flink een lap op te geven en jullie een schitterende voorstelling te bezorgen, gaat onze voorstelling vanavond in première! Aan iedereen die komt, tot vanavond, en geniet ervan!

Wil je er ook graag bij zijn voor één van onze komende voorstellingen? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij onze leden of via contact.

>> Meer informatie over het stuk vind je hier.